Hirdetés
. Hirdetés

Jön az új, gyorsabb wifi

|

A Huawei most bejelentett lapkakészletei támogatják a Wi-Fi 6 szabványra épülő, saját fejlesztésű Wi-Fi 6+ technológiát, amely sokkal gyorsabb adatátvitelt és jobb jellefedettséget ígér.

Hirdetés

Hirdetés

Új lapkakészleteket jelentett be a Huawei virtuális termékbemutató eseményén, ezek támogatják a kínai gyártó által kifejlesztett Wi-Fi 6+ technológiát, amely a Wi-Fi 6 szabványra épül. A Gigahome 650 a routerekhez, a Kirin W650 az oksotelefonokhoz készült, a Wi-Fi 6+ lapkakészletet használó első okostelefonok a március 26-án megjelenő Huawei P40 sorozat tagjai lesznek.

A Huawei tájékoztatása szerint a Wi-Fi 6+ támogatja a végponttól végpontig terjedő 160 MHz-es csatorna sávszélességet és a Huawei exkluzív dinamikus narrowband technológiáját, ami sokkal gyorsabb Wi-Fi sebességet és jobb jellefedettséget eredményez.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.