Hirdetés
. Hirdetés

Jóságok a Windows 10 legújabb kumulatív frissítésében

|

A csomagot a Windows 10 Fall Creators Update-et futtató rendszerek kapják.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft kumulatív frissítéseinek újabb csomagját adta ki a Windows 10 tavaly őszi nagy frissítéséhez. A KB4343893 hibajavításokat és teljesítményjavító újdonságokat tartalmaz, és bizonyos sebezhetőségeket orvosol.

A javítások zöme az informatikusokat célozza: ebbe a sorba tartozik például az a most kijavított probléma, amely miatt az autologon engedélyezése esetén csak a Ctrl + Alt + Delete kétszeri lenyomásával lehetett kilépni az Assigned Access módból.

Az otthoni felhasználóknak az új kumulatív frissítés kevesebb izgalmat ígér, bár nyilván ők is örülni fognak például annak, hogy kijavításra került az a hiba, amely megakadályozta a PC frissítése után a Start menü megnyitását.

A KB4343893 ugyanakkor nem szüntet meg két ismert hibát. Nem túl jelentős problémákról van szó: ez egyik például azt eredményezi, hogy nem angol rendszereken is angol karaktersorok jelennek meg esetekként a hibaüzenetekben. Ezeket egyelőre el kell viselniük a felhasználóknak, a javításukra valamelyik újabb csomagban kerül sor.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.