Hirdetés
. Hirdetés

Jövő héttől időzített bomba az Office 2007

|

Lejár a csomag életciklusa, a Microsoft beszünteti a támogatását, így biztonsági foltokat se készít hozzá.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft október 10-én nyugdíjazza az Office 2007-et, így azok a felhasználók, akik ezt az irodai készletet futtatják, jól teszik, ha mihamarabb továbbfejlesztenek egy újabb változatra, mert támogatás híján elesnek  a javításoktól és a sebezhetőségeket kezelő biztonsági foltoktól.

Október 31-étől ráadásul az Outlook 2007 az Office 365 postafiókokra se tud már csatlakozni, így emaileket küldeni és fogadni se lehet majd vele.

Minden Microsoft-terméknek megvan a maga életciklusa, magyarázza a cég.  Ez a bevezetéstől számítva jellemzően tíz évig tart, és most az Office 2007 esetében a végéhez ért.

A szoftveróriás azoknak, akik még mindig a csomaggal dolgoznak, az Office 365 ProPlust, az Office 2016-ot, és a többi olyan változatot ajánlja, amelyek még kapják a szükséges frissítéseket.

A Microsoft minél frissebb kiadást javasol, hiszen ezeknek a támogatása is tovább tart. A legjobb választás a Microsoft szerint az Office 365, mert ennek van egy olyan szolgáltatása, amely mindig a legfrissebb változatokat és foltokat futtatja.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.