Hirdetés
. Hirdetés

Kéznél legyenek az adatok…

|

...ne láb alatt! Digitális iktatás után az engedélyezett munkaállomáson azonnal hozzáférhető szerződések és mellékletek, bizonylatok, PDF fájlok, e-mailek, fotók - a sERPa iratkezelése mindenben megfelel a mai elvárásoknak.

Hirdetés

A sERPa integrált vállalatirányítási rendszer egyszerűen kezelhető, de biztonságos környezetet ad, amelyben személyre szabottan, akár egyénenként és dokumentumtípusonként szabályozható a hozzáférés. A felhasználók így könnyen és gyorsan előhívhatnak a központi rendszerből minden, munkájukhoz szükséges adatot, miközben rejtve maradnak előttük az iratok, amelyekhez nincs hozzáférésük.

Hirdetés

Engedélyezési és ellenőrzési pontok is beiktathatók: a beérkező szállítói számlákat például egy dedikált ügyintéző befogadja és iktatja, de a pénzügyi vezető digitális jóváhagyása szükséges ahhoz, hogy a számla kifizetésre kerüljön. A folyamatot végigkövető sERPa felhasználónként naplózza az iratok rögzítését, módosítását, törlését, így mindig egyértelmű, ki dolgozott velük, melyik számítógépről és milyen néven lépett be.

Az eltárolt iratok védelme is rendkívül fontos, mert egyszerű emberi hibából, jóhiszemű tévedésből is nagy baj adódhat, nem beszélve a zsarolóvírusok és egyéb digitális kártevők fenyegetéséről. A PROGEN Kft. igény szerint adattárolási lehetőséget ad partnercégeinek külső szerveren, rendszeres és biztonságos archiválással, erős védelemmel. Az adatok így több példányban, egymástól elkülönítve mindig rendelkezésre állnak, teljes biztonságban.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.