Hirdetés
. Hirdetés

Kinyírja a Bluetooth hangszórót a Windows 10 frissítése

|

A májusi funkciófrissítéshez kiadott kumulatív frissítés telepítése elrontja a Bluetooth kapcsolatot. Szerencsére egyszerű a javítás.

Hirdetés

Hirdetés

A májusi Windows 10 frissítéshez (v. 1903) kiadott kumulatív frissítés lebéníthatja a Bluetooth hangszórókat, derült ki a Microsoft nemrég kiadott dokumentumából.

A KB4505903 kumulatív frissítés július 26-án jelent meg a Windows 10 v. 1903-hez és a Windows Server v. 1903-hez, és a Microsoft szerint akkor okoz Bluetooth hangszórókkal kapcsolatos problémákat, ha belső hangszóró is van a rendszeren.

Három fajta hiba jelentkezhet. Az első és legkellemetlenebb az, hogy a Bluetooth hangszóró nem tud többé csatlakozni a számítógépre. A második lehetőség az, hogy csatlakozik ugyan a hangszóró, de nem a legjobb minőségbe szólal meg. Végül az utolsó hibalehetőség az, hogy hiába kapcsolódott össze a rendszer a Bluetooth hangszóróval, a hang továbbra is a belső hangszóróról jön.

A javítást úgy tudjuk elvégezni, hogy elindítjuk a rendszerfájl-ellenőrző eszközt, és megkeressük vele a sérült rendszerfájlokat. Ehhez a Fájlkezelő parancssorából a cmd.exe beírásával nyissuk meg a Parancssort, és gépeljük be:

sfc /scannow

Az eljárás pár percig tart, utána indítsuk újra az eszközt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.