Hirdetés
. Hirdetés

Kövesse élőben az Innoworld konferencia vitorlabontását

|

Világméretű projektet lát vendégül az idén 45 éves Computerworld innovációs konferenciája, az InnoWorld az A38 hajón.

Hirdetés

Június 19-én rendezi meg a 45 éves Computerworld innovációs konferenciáját az A38 Hajón. Az InnoWorldöt különleges eseménnyel, az Africa-Europe Challenge projekt indításával nyitjuk meg, amit a kedves olvasóknak lehetőségük lesz élőben végigkísérni akár online is.

Az Africa-Europe Challenge projektet a kétszeres földkerülő Gál József, és a nemzetközi IT- jogász Dr. Kondricz Péter hívta életre azzal a céllal, hogy egy olyan - eddig még sohasem látott - vitorlásversenyt szervezzenek, amely során a résztvevők az egész afrikai kontinenst megkerülik.

A verseny nem csak a hajózásról szól, hanem - a kulturális és karitatív programok mellett –lehetőséget biztosít a hazai vállalkozásoknak, hogy új üzleti lehetőségeket fedezzenek fel a fekete kontinensen.

A sajtótájékoztatót élőben nézheti végig itt:

vagy a http://videosquare.eu/hu/live/view/179,Elo_adas oldalon.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.