Hirdetés
. Hirdetés

Központosított mentési szolgáltatást indít az AWS

|

Az automatizált mentések fokozzák a működési hatékonyságot.

Hirdetés

Hirdetés

Olyan új mentési szolgáltatást jelentett be az Amazon Web Services (AWS), amely gyorsabb és kényelmesebb lehetőséget biztosít a felhasználóknak, hogy az AWS szolgáltatásaival elvégezzék mentéseiket.

Az AWS Backup névre hallgató új szolgáltatás lényegében egy központi hely, ahol anélkül kezelhetjük mentési munkáinkat, hogy egyéni szkripteket kellene írniuk a különböző szolgáltatásokkal készített mentések időzítéséhez, illetve egyesítéséhez.

A szolgáltatás jelenleg az Amazon DynamoDB-t, az Amazon Elastic Block Store-t (Amazon EBS), az Amazon Elastic File Systemet (Amazon EFS), az Amazon Relational Database Service-t (Amazon RDS) és az AWS Storage Gatewayt integrálja, de az AWS a későbbiekben még tovább akarja bővíteni ezt a kört.

Az AWS tárolási szolgáltatásokért felelős igazgatója, Bill Vass szerint az AWS Backup azokat célozza, akik nem akarnak bajlódni a különböző szolgáltatások finomhangolásával, a cég egy másik vezetője, Prashanth Chandrasekar szerint pedig javítja a működési hatékonyságot, és megkönnyíti az auditálási és megfelelési követelmények teljesítését.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.