Hirdetés
. Hirdetés

Kreatív díj a hazai fejlesztésnek

|

Bronz Oroszlánt nyert az ARworks appja.

Hirdetés

Az ARworks által a Novartisnak készült Viaopta Daily okostelefon appj, mely a vakokat és gyengénlátókat segíti mindennapi teendőikben, Bronz Oroszlánt nyert a Cannes Lions kreatív fesztivál Mobil kategóriájában.

Hirdetés

Az app különböző, a telefonban lévő vagy a készülék szenzorai által érzékelt vizuális és egyéb információkat alakít át audio, kimondott tartalommá, hogy azokhoz az app célcsoportjának tagjai is hozzáférjenek.

 

Ennek megfelelően az alkalmazás felismeri és kimondja a telefon elé helyezett bankjegyek címleteit, a tárgyak színeit, része egy hangos visszaszámláló valamint egy nagyító funkció is. Az app hamarosan kibővül egy különleges tárgy és környezetfelismerő funkcióval valamint a mostani 12 nyelv - köztük japán és arab - mellett továbbiakkal is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.