Hirdetés
. Hirdetés

Lefotózza a zsebtolvajt az okospénztárca

|

Az érintőképernyőt kivéve egy mobiltelefon képességeivel rendelkezik az új okoseszköz.

Hirdetés

Az Indiegogón fut a közösségi finanszírozási kampánya a Volterman okospénztárcának (már az eredetileg tervezett 45 ezer dollár közel hatszorosát összeszedték), amely többek között beépített kamerával és 512 megabájt RAM-mal igyekszik vonzóvá tenni magát az okoseszközök egyre több terméket felvonultató piacán. Az okospénztárca wifi hotspotként, valamint okostelefonunk vezeték nélküli és vezetékes feltöltésére is használható. A Bluetoothos riasztási funkciónak köszönhetően figyelmeztet, ha az okostelefonunkat nem vettük magunkhoz, illetve a mobil is jelzi, ha a pénztárcát nem vágtuk zsebre. Van még GPS, 3G kapcsolódási lehetőség és RFID védelem.

A legérdekesebb funkciót a beépített kamera szolgáltatja, amely az okospénztárca elvesztése vagy ellopása esetén fotót készít mindenkiről, aki kinyitja a tárcát. Az okostárca többféle kialakításban és akkumulátorkapacítással lesz megvásárolható.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.