Hirdetés
. Hirdetés

Lényeges változások a Windows Update-ben

|

A Microsoft a Windows 10 frissítési folyamatának továbbfejlesztésén dolgozik. Az újdonságok premierje a tavaszi nagy frissítésben várható, de a rendszer legújabb tesztváltozata már most ízelítőt nyújt belőlük.

Hirdetés

Hirdetés

A Windows frissítése még mindig elég ijesztő tevékenység sok felhasználó számára, de a Microsoft nagy energiával dolgozik a folyamat megszelídítésén.

A cég a Windows Update jelentős feljavítását tűzte ki célul, és a következő, tavasszal esedékes 19H1 kiadásban találkozni is fogunk az újdongások egy részével. A Microsoft azt szeretné elérni velük, hogy a Windows Update áttekinthetőbbé váljon, és több beleszólást engedjen a felhasználónak a frissítés folyamatába.

A 18282-es buildben, amely most jutott el a Fast gyűrű önkéntes tesztelőihez, már most bemutatkozott egy hasznos továbbfejlesztés.  Lényege, hogy a frissítést megszakító lehetőség közvetlenül a Windows Update főképernyőjére költözött. Megállíthatjuk, és megadott számú napra felfüggeszthetjük vele a folyamatot: alapértelmezésben a pauza hét napig tart, de egy külön képernyőn átállíthatjuk a hosszát.

Fontos vonása a funkciónak, hogy a vírusdefiníciók letöltését és telepítését nem érinti, vagyis ezeket a létfontosságú fájlokat továbbra is letölti a Windows Defender.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.