Hirdetés
. Hirdetés

Magyar céget dicsér a Microsoft

|

A Microsoft globális döntőjében a magyar IPR-Insights a legjobb három közé került szoftvergazdálkodási kategóriában.

Hirdetés

Bemutatták a 2009-es „Az Év Microsoft Partnere" díjának nyerteseit és döntőseit. A kiválasztottak között ebben az évben is szerepel egy magyar cég, az IPR-Insights Kft, amely a Software Asset Management Partner of the Year (az év szoftvergazdálkodási partnere) kategóriában került a legjobb három közé.

Az évente kiosztott díj azokat a Registered, Certified és Gold fokozatú partnereket jutalmazza, akik - a redmondi cég szerint - példaértékű megoldásokkal látták el ügyfeleiket az elmúlt évben. A díj nyerteseit és döntőseit a világ minden tájáról beérkező, közel 2000 nevezés közül választották ki. A díjazottak és döntősök a vállalat 2009. július 13. és 16. között megrendezendő globális partnerkonferenciáján (Microsoft Worldwide Partner Conference) vehetik át az elismerést New Orleansban.

Az IPR-Insights pályázatának címe „Comprehensive software asset management services" volt. Ebben azt mutatta be a cég, hogy szoftvereszköz menedzsment informatikai, jogi és számviteli területein nyújtott magas színvonalú szolgáltatások milyen módon segítették az ügyfelei problémáinak megoldását, a racionális és költséghatékony gazdálkodást, a jelentős megtakarítások elérését. A zsűri fontosnak tartotta, hogy az IPR-Insights fontos szerepet vállal a magyar szoftvergazdálkodási kultúra fejlesztésében: az ISO 19770 szabvány honosításával (MSZ ISO/IEC 19770-1), a vállalatok számára nyújtott képzési programokkal, szakértői megjelenéseivel és a piaci szereplőkkel közösen folytatott kitartó sajtókommunikáció segítségével sikerült elérni, hogy a magyar vállalatok mára a szoftvergazdálkodást a nagyvállalati informatika elengedhetetlen feladatai közé sorolják.

Magyarországon a Microsoft körülbelül 4000-re teszi azon viszonteladók számát, akik valamilyen Microsoft terméket rendszeresen értékesítenek. Ebből mintegy 2000 cég a Partner Programba regisztrált tag, amiből több mint nyolcvan Gold- és hetven Certified Partner is van.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.