Hirdetés
. Hirdetés

Magyar siker a European Excellence Awards-on

|

Európai kommunikációs versenyt nyert az ARworks.

Hirdetés

A vállalat ViaOpta Daily alkalmazása, melyet a Novartis bázeli központja szemészeti üzletágának készített az ARworks, a “Mobil Kommunikáció és Social Alkalmazások” kategóriában aranyérmes lett az idén Párizsban megrendezésre került, European Excellence Awards-on.

Hirdetés

A díj az egyik legismertebb európai díj, mely 2007 óta kerül kiosztásra számos kategóriában – a versenyen olyan ismert ügynökségek is indulnak, mint például a Weber Shandwick, JWT, Edelman, Leo Burnett, Ogilvy, Burson Marsteller vagy a Ketchum.

E mezőnyben sikerült a ViaOpta Daily appnak, melyet a vakok és gyengénlátók életének megsegítésére alkottak meg – annak mind kreatív, mind programozási feladatait elvégezve – győznie, és az aranyérmet elhoznia. Az app 7 nyelven, köztük Arabul, Japánul és Kínaiul érhető el és az alábbi fő funkciókkal rendelkezik: szín és bankjegyfelismerés és felolvasás, gyorsnagyító, beszélő időjárásjelentés, stopper és hangos kontaktlista.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.