Hirdetés
. Hirdetés

Magyarul tanul a Google

|

Magyar felülettel is készíthetünk Picasa Webalbumokat, és már a fizetős Google Alkalmazásokat is elérhetjük magyarul.

Hirdetés

A Google mától magyarul is elérhetővé tette a Picasa Webalbumok nevű szolgáltatását. A program önálló alkalmazásként vagy a már jól ismert Picasa kiegészítőjeként is futtatható, de verziótól függetlenül hasznos segítséget nyújt a képek rendszerezésében és kezelésében, így bárki könnyen megkeresheti, szerkesztheti és megoszthatja fotóit.

A Picasa Webalbumok szolgáltatás a Picasa programmal külön vagy együtt is használható, mind Windows, mind Macintosh operációs rendszer alatt a következő böngészőkkel: Internet Explorer 6.0, IE 7 Beta 2, Firefox 1.0+ vagy Safari 2.0.

Google Alkalmazások magyarul
A Google célja, hogy szolgáltatásai mind több emberhez jussanak el hazánkban is - ennek eredményeként már elérhető a Google Alkalmazások magyar verziója. A Google Alkalmazások-csomag termékek és szolgáltatások olyan személyre szabható kombinációja, amely elősegíti az oktatási intézmények, cégek vagy szervezetek tagjai közti kommunikációt és csoportmunkát.

Az Alkalmazások révén mind az egyéni felhasználók, mind az intézmények vagy cégek a saját domain-nevük alatt használhatják a Google kommunikációs és együttműködést-támogató megoldásait. Mindegyik szolgáltatást a Google üzemelteti és bármely internet-hozzáféréssel rendelkező PC-ről egyszerűen elérhetők.

A Google alkalmazások részletes ismertetése, Prémium, Oktatói és Partner csomagok:
tovább a PC World összeállítására >>

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.