Hirdetés
. Hirdetés

Már előrendelhetőek a frissen bemutatott Samsung Galaxy Note20 telefonok

|

A Telenornál a bejelentés után nem sokkal már előrendelhetővé váltak a Samsung új eszközei, melyekhez most vezeték nélküli fülhallgató is jár.

Hirdetés

A Samsung tegnap leplezte le a Samsung Galaxy Unpacked eseményén két új Note szériás telefonját, a Samsung Galaxy Note20-at és a Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G-t. A gyártó szerint a készülékek munkavégzésre és játékra egyaránt alkalmasak, a két modell pedig lehetővé teszi, hogy az ember az igényeinek leginkább megfelelő terméket válassza.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Note20-at szánja a gyártó azoknak, akiknek egy jó munkatelefon kell, de nincsenek kiemelkedő igényeik. Ez a modell egy kicsit kisebb képernyővel és akkumulátorral érkezik, mint az Ultra 5G változat, és kamerák tekintetében is kevésbé felszerelt. Ettől függetlenül a korábbi Note modellekhez hasonlóan megbízható eszköznek ígérkezik mindazoknak, akik a munkájuk egy részét a telefonjukon végeznék el.

A Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G minden szempontból erősebb, mint kistestvére, és a gyártó szerint "azoknak a Note rajongóknak készült, akik számára a rendkívüli teljesítmény az elsődleges". A munkához szükséges alkalmazások is fejlődtek, az S Pen minden eddiginél kiterjedtebb funkciótárral érkezik, és a Microsfottal folytatott együttműködés következtében az irodai és játékos integráció is csúcskategóriás élményt ígér.

"A Galaxy Note20 sorozat átalakítja a mindennapi munkavégzést. A sokoldalú készülékekkel a felhasználók hatékonyan dolgozhatnak a nap bármely szakában otthonról, és kapcsolatban maradhatnak akár utazás közben is."

A bejelentés után nem sokkal a Telenor honlapjára is felkerült egy előrendelői akció, melynek keretében már most megvásárolhatják a mobilokat azok, akik látatlanban is bizalmat szavaznak a Note széria legújabb modelljeinek. Az előrendelők ráadásul a vásárlásuk mellé ajándék Galaxy Buds+ fülhallgatót is kapnak. A Samsung Galaxy Note20 és a Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G augusztus 21-én landol a boltok polcain.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.