Hirdetés
. Hirdetés

Meghosszabbítják a Windows 7 támogatását!

|

2023-ig kaphatnak biztonsági frissítéseket azok, akik fizetnek érte.

Hirdetés

Hirdetés

Továbbra is a Windows 7 a világ legnépszerűbb asztali operációs rendszere, pedig vészesen közeledik a 2020. január 14., amikor megszűnik a támogatása.

Ez a helyzet arra ösztönözte a Microsoftot, hogy bejelentse: meghosszabbítja a Windows 7 támogatását.

A Windows 7 mellett kitartó fogyasztók 2023. januárjáig kaphatnak frissítéseket, feltéve, hogy fizetnek érte. A Extended Security Update (meghosszabbított biztonsági frissítés; ESU) program árai egyelőre nem ismertek; annyi biztos, hogy akárcsak a Windows XP egyéni frissítéseinél, az összeg évről évre nőni fog, ugyanis a Microsoft mindenképpen továbbfejlesztésre szeretné ösztönözni fogyasztóit.

A Windows 7 ESU-ért eszközönként kell fizetni, mégpedig minden évben egyre többet, és azok a felhasználók, akik Windows szoftverbiztosítással, illetve Windows 10 Enterprise vagy Windows 10 Education előfizetéssel rendelkeznek, árkedvezményt kapnak.

2023. januárjáig az Office 365 ProPlust is támogatni fogják  a Windows 7 ESU rendszereken, vagyis aki Windows 7 ESU-t vesz, még évekig futtathatja rajta az Office 365 ProPlust.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.