Hirdetés
. Hirdetés

Megjelent a Norton 360 új kiadása

|

A Symantec kiadta az all-in-one védelmi csomagjának a hatos kiadását, amely a Norton Internet Security képességeit backup és rendszerkarbantartóval egészíti ki.

Hirdetés

A szoftver körülbelül fél évvel a Norton Antivirus és az Internet Security 2012 biztonsági csomagok után jelent meg, és főként azon védelmi megoldásokra épül. Így rendelkezik az Identity Safe jelszóvédelmemmel, valamint önvédelmi funkcióval is felvértezték, amely által automatikusan kijavítja magát, amint valami kritikus esemény történik, amely mellett minden esetben automatikusan frissíti magát a legújabb verzióra.

 

 

Bekerült még a Norton Management eszköz is, amely a licencek kezelését egyszerűsíti le. A többi újdonságról a korábbi Internet Security tesztünkben olvashat.

A Norton 360 6.0 fő újdonságai:

- Norton Indentity Safe: Biztosítja és automatikusan megjegyzi a felhasználóneveket és jelszavakat, miközben védi a felhasználókat az online fenyegetések ellen.
- Norton Management: A felhőalapú funkció segítségével a felhasználók a világ bármely pontjáról kényelmesen kezelhetik a Norton termékeiket.
- Sávszélesség-menedzsment: Korlátozza a nem kritikus Norton frissítések letöltését, ha a felhasználó limitált hálózatra csatlakozik. Így nem használja el a havi adatmennyiséget, és nem okoz pluszköltséget a felhasználóknak.
- Továbbfejlesztett biztonsági mentés: Gyorsabb és egyszerűbb mentési lehetőségek, valamint nyomon követhetőség.
- Letisztult új felület

 



A Norton 360 már átesett az első megmérettetéseken. Az első helyet szerezte meg általános valós védelemben és kármentesítésben az AV-TEST Institute tesztjén, valamint teljesítmény tekintetében az élen végzett a PassMark Software vizsgálatán is.

 



A Norton 360 ajánlott fogyasztói ára 19.990 Ft, amelyben 2GB online tárhely található. A kiadás tartalmaz egy 3 PC-re vonatkozó licencet, egyéves előfizetést, a Symantec biztonsági frissítéseit és egy teljes év támogatást a Norton ügyfélszolgálatától. Minden 360 felhasználó, akinek érvényes termék-előfizetése van, jogosult letölteni és használni a legújabb termék verziókat és frissítéseket, amelyek az előfizetési időszak alatt jelennek meg.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.