Hirdetés
. Hirdetés

Michael Dellnek több pénz kell

|

Állítólag Michael Dellnek ajánlott lenne többet adnia a cégéért, ha meg akarja tartani.

Hirdetés

Carl Icahn a hírek szerint frissítette ajánlatát a Dellért, ebben pedig már biztosítékok is szerepeltek. A Dell igazgatótanácsának az egyik tagja ennek az átnézése után állítólag azt tanácsolta Michael Dellnek, hogy növelje a 24,4 milliárd dolláros ajánlatát, amivel az általa alapított céget szeretné kivinni a tőzsdéről. 

A tanácstag a jelentések szerint azt mondta Michael Dellnek, hogy amennyiben azt szeretné, hogy az ő ajánlata jöjjön ki győztesként, akkor mindenképp többet kell adnia. Az illető azután határozta el, hogy szól a jelenlegi ügyvezetőnek, hogy megbeszélést tartott a befektetőkkel. 

A befektetők egyre inkább úgy tűnik, hogy nem rajonganak az ügyvezető ajánlatáért, így várhatóan nem a részvényenkénti 13,65 dolláros ajánlat lenne a befutó. Korábban Carl Icahn ajánlatát állítólag nem vette komolyan a Dell, azonban miután 5,2 milliárdos banki kölcsönnel toldotta meg az elképzelését, már másképp tekintettek az összegre. Icahn korábban azt mondta, 72 millió részvényt már megvett, most pedig újabb 1,1 milliárdot akar, 14 dolláros darabáron. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.