Hirdetés
. Hirdetés

Mobilcsomagok halláskárosultaknak

|

Olcsó SMS és alacsony percdíjak videotelefonálás esetében - a nagyothallók és siketek vehetik igénybe a Vodafone speciális csomagját.

Hirdetés

A Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ) és a Vodafone közösen egy különleges ajánlatot alakítottak ki a siketek és nagyothallók, illetve családtagjaik részére. A csomagban mind hálózaton belül, mind hálózaton kívül alacsony a szöveges üzenetek és videotelefonálások díja. A tarifa 2500 forintos havidíja teljes egészében lebeszélhető, vagy SMS forgalomra és video telefonálásra is felhasználható.

A csoporton belüli ingyenességet a zárt csoport opció biztosítja, nemcsak hanghívások esetén, hanem SMS küldésére is. Az opciónak nincs külön díja, az alaphavidíj tartalmazza a szolgáltatást. A csomagot a SINOSZ tagjai vehetik igénybe, a speciális tarifát a családtagjaik is használhatják.

Nigel Thorpe, a Vodafone Magyarország Zrt. Vállalati Kapcsolatok igazgatója és a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának elnöke szerint az új tarifa kézzelfogható eredménye annak a társadalmi érzékenységnek, amely a Vodafone vállalati kultúrájának része. Magyarországon több százezer nagyothalló él, a siketek száma több tízezerre tehető.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.