Hirdetés
. Hirdetés

Nemzetközi tudományos konferencia az okosvárosokról

|

Az Óbudai Egyetem nemzetközi tudományos konferenciát rendez május 25-én.

Hirdetés

Hirdetés

A rendezvény az SSSCC 2018 - Smart, Sustainable and Safe Cities Conference, azaz az Okos, Fenntartható és Biztonságos Városok Konferencia nevet viseli, amely 2018-ban, az előző két évet követően, már harmadik alkalommal kerül megrendezésre Budapesten, az Egyetem Tavaszmező utcai kampuszán.

A konferencia témája hazánk és Európa fejlődésének egyik legfontosabb területén megrendezett tudományos eseménye. A rendezvény fővédnöke az egyetem rektora prof. Dr. Réger Mihály, valamint Budapest főpolgármestere Tarlós István, ami mutatja a rendezvény témájának fontosságát. A fővárosi önkormányzat mellett számos hazai önkormányzat képviselteti magát a konferencián. Plenáris ülések és kerekasztal-beszélgetések mellett a rendezvényen magyar és külföldi kutatók, PhD hallgatók és doktorjelöltek mutathatják be kutatásaik legfrissebb eredményeit. A konferencián nyolc ország képviselői vesznek részt. Az érdeklődők számtalan szakterület eseményei közül választhatnak.

Bővebben a rendezvényről bővebben itt olvashat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.