Hirdetés
. Hirdetés

Okosórát mutatott be a TAG Heuer

|

A svájci luxusóra-gyártó első okosórája Intel processzorra és Android Wear technológiára épül.

Hirdetés

Az Intel technológiájára épülő TAG Heuer Connected okosórát a szimbolikus LVMH Toronyban tartott sajtóértekezlet során mutatta be Jean-Claude Biver, a TAG Heuer vezérigazgatója és az LVMH Csoport karóra divíziójának elnöke, Brian Krzanich, az Intel vezérigazgatója és David Singleton, a Google Android Wear műszaki igazgatója.

A TAG Heuer az Intellel és a Google-lel szorosan együttműködve hozta létre ezt a luxusórát, amely a svájci óragyártás örökségét a számítástechnika által nyújtott intelligenciával és sokrétű csatlakoztatási lehetőséggel kombinálja, olvashatjuk a kiadott közleményben. Az órát, amely az Android Wear platformra épül, a Z34XX-as Intel Atom processzor működteti.

Az óra az Intel műszaki megoldásai révén optimalizálja a teljesítményt, és egy sor csatlakoztatási lehetőséget kínál, beleértve az audio streamelést, a Bluetooth és a Wi-Fi csatlakozást, valamint lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az Android Wear operációs rendszer által biztosított funkciók teljes tárházát használhassák.

A 4 GB memóriával rendelkező, 46 milliméteres átmérőjű TAG Heuer Connected a legújabb generációs lítium akkumulátornak köszönhetően egész napos használatot biztosít. Ezen kívül a Google hangirányításhoz szükséges kis mikrofonnal is ellátták, valamint zafír kristály érintőképernyővel szerelték fel - a 3 óránál elhelyezett, kezelőeszközként is használható korona nélkülözhetetlen kiegészítőjeként. Az óra vízálló kialakítású a mindennapos használathoz az IP67-es szabvány szerint.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.