Hirdetés
. Hirdetés

Oldalsó tintatankos nyomtatókkal jóárasít az Epson

|

Az Epson nagykapacitású tintatartályú nyomtatócsaládjával a KKV-k többet nyomtathat kevesebbért.

Hirdetés

Az ázsiai és oroszországi bevezetés után az Epson Közép-kelet Európában - köztük Magyarországon - is elérhetővé teszi a tintasugaras nyomtatóinak első olyan családját, amely modelljei 70 milliliteres tintatartállyal rendelkeznek. A korábbi modellekre épülő, kicsit átszabott printerek a cég termékeitől már megismert minőséget biztosítják, az eddigieknél olcsóbb oldalankénti költségek mellett. Így segítségükkel a kis- és középvállalkozások, költségvetési szervek nemcsak racionalizálhatják nyomtatási költségeiket, hanem egy egyszeri beruházással akár egész évre is biztosíthatják tintaellátottságukat normál használat mellett.

 



Mivel átszabott nyomtatókról van szó, ezért azok fő tulajdonságai egy az egyben a kiindulási modellekével azonosak. Ezen ok miatt tálcájuk mérete sem nőtt, valamint a korábbiaknál gyorsabb nyomtatást sem biztosítanak. Persze ez együtt jár azzal is, hogy a megfelelő papír mellett kiemelkedő minőségű nyomatok készítését teszik lehetővé.

A most bejelentett oldalsó tintatankkal felvértezett családot az hat színnel dolgozó L800, valamint a négyszínes L200 és L100 készülékek alkotják. Mindegyik készülék rendelkezik az Epson gyors tintatöltési technológiájával, amely a speciális kialakítású légmentesen záródó fedelek és szűrők segítségével minimálisra csökkenti a tinta szivárgását. A nyomtatók emellett fojtószeleppel is rendelkeznek, amely a tinta folyását szabályozza a visszafolyás megakadályozása érdekében, valamint lehetővé teszi a nyomtató biztonságos és egyszerű szállítását.


Az L800 egyfunkciós fotónyomtató hat darab színenként cserélhető 70 ml-es Epson eredeti tintapatronnal rendelkezik a tartályok feltöltéséhez, – fekete, cián, bíbor, sárga, világoscián és világosbíbor – amely 10 x 15 cm nagyságú képek nyomtatása esetén alacsony, mindössze 10 forintos nyomatköltséget igényel. A készülékkel lehetőség van egészen A4-es méretű szegély nélküli fotók, valamint CD-k és DVD-k közvetlen nyomtatásra is.


 
Az L200 multifunkciós készülék dokumentumokat nyomtat, szkennel és másol gyorsan és egyszerűen, míg az L100 egyfunkciós nyomtató azoknak ideális, akik nem igénylik a lapolvasási és másolási funkciókat. Mindkét modellhez négy darab színenként cserélhető 70 ml-es Epson eredeti tintapatron tartozik, – fekete, cián, bíbor és sárga – valamint két extra fekete tintapatron. Ezek a nyomtatók kiemelkedő ár-érték arányt kínálnak, a felhasználók akár 4000 oldalt nyomtathatnak feketében és 6500 oldalt színesben. Fekete-fehér nyomtatáskor alacsony, 50 filléres, színes nyomtatáskor pedig csupán 1,2 forintos laponkénti üzemeltetési költséggel működnek. Mindkét készülékhez két darab extrafekete tintapatron is tartozik, amely 8000 oldalra növeli a fekete-fehér nyomtatási kapacitást.



Az L800, L200 és az L100 készülék Magyarországon 2012 áprilisától kaphatóak. A készülékek 94.990, 59.990 és 49.990 forintos áron lesznek elérhetők. Míg az utántöltők körülbelül 1800-2000 forintos áron lesznek megvásárolhatóak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.