Hirdetés
. Hirdetés

Online videoszerkesztési megoldás

|

Az Adobe új technológiájának publikus béta változatát a Photobucket felhasználói próbálhatják ki először.

Hirdetés

Az Adobe kreatív szoftvereiben alkalmazott technológiák a jövőben webes alkalmazások formájában is megjelenhetnek - derül ki a vállalat legutóbbi bejelentéséből. Az Adobe elsőként egy web alapú videokeverő és -szerkesztő megoldást kínál a felhasználóknak. A cég a Photobucket vállalattal együttműködve több mint 35 millió Photobucket felhasználónak kínál közvetlen és ingyenes online videoszerkesztési lehetőséget. A megállapodás egyben az Adobe értékesítési módszereinek új korszakát jelzi a videós szoftverek területén, ami valószínűleg az Adobe Premiere Pro és az Adobe Premiere Elements pozícióinak erősödését is fogja jelenteni.

Jelen esetben egy Adobe Flex alapon működő Adobe Flash alkalmazásról van szó, ami - a Flash technológia elterjedtségének köszönhetően - a világ több mint 700 millió Adobe Flash playerrel ellátott számítógépén biztosít videoszerkesztési lehetőségeket. Maga az alkalmazás a Photobucket weboldalán indul, mindenféle időigényes letöltés és a felhasználókat elriasztó platformkompatibilitási probléma nélkül. A szolgáltatás jelenleg a publikus bétaállapotban a Photobucket Pro felhasználók számára érhető el, de 2007 márciusára a teljes, mintegy 35 millió főt számláló Photobucket közösség számára is elérhetővé válik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.