Hirdetés
. Hirdetés

Őrületes csúcsot döntött Androidon a Chrome

|

A Google böngészője elérte az ötmilliárdos telepítési számot.

Hirdetés

Hirdetés

A Google Play Store ötmilliárd telepítéssel rendelkező elitklubja új taggal bővült: a Google Chrome is átlépte ezt a bűvös számot. Ez idáig csak a Gmailnek, a YouTube-nak, a Google Térképnek, és a Google Keresésnek sikerült.

A Chrome telepítési száma ezzel kezdi megközelíteni a Föld lakosságának összlétszámát, amely a legfrissebb adatok szerint 7,5 milliárd.

Az iszonyatos elterjedtség persze nyilván annak is köszönhető, hogy a Google szolgáltatásai előjogokat élveznek az Android eszközökön. Ugyanakkor a Google állandó fejlesztésekkel gondoskodik róla, hogy szoftverei tényleg versenyképesek legyenek. A Chrome nemrég kapott érdekes új szolgáltatásokat, köztük egy jelszógenerátort, jobb fájlmegosztást és egy sötét témát.

Az Android ökoszisztémájában ugyanakkor más böngészők is rendelkezésre állnak: ott van egyebek között a Firefox, a Brave és az Opera. Új lehetőségeik miatt feltétlenül érdemes kipróbálni őket, az ismerős felületű Chrome azonban mindig biztos pontot kínál a kísérletezésbe beleúnt felhasználóknak.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.