Hirdetés
. Hirdetés

Összeolvadt a Teszvesz és a Vatera

|

A cégcsoporton belüli átalakítások következtében a Vatera.hu Kft. és a TeszVesz.hu Aukció Kft. november 1-jével egybeolvadt.

Hirdetés

Mától allegroup.hu Kft. néven folytatja tevékenységét a két ismert aukciós oldalt üzemeltető társaság.  A vállalat tájékoztatása szerint a cégegyesítés után a Vatera.hu és a TeszVesz.hu szolgáltatások mint elektronikus kereskedelmi platformok, továbbra is változatlanul működnek tovább.

A két aukciós oldal jelenleg másfélmilliós felhasználói létszámmal rendelkezik. A két oldal tulajdonosa egy ideje már azonos volt, és ugyanott béreltek irodát. A Sanoma Budapest Újmédia-divíziója 2009-ben értékesítette a Teszvesz Payback cégben lévő tulajdonrészét a dél-afrikai Naspers médiacégnek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.