Hirdetés
. Hirdetés

Ötvenszer gyorsabb? Ugyan!

|

Tegnap több portál is beszámolt egy állítólagos kínai peer-to-peer megoldásról, amely ötvenszer gyorsabb a BitTorrentnél.

Hirdetés

Kaiser Kuo nyilatkozata szerint a Blin.cn egy olyan peer-to-peer megoldáson dolgozik, amely ötvenszer gyorsabb lenne az igen népszerű BitTorrentnél. Ez már első hallásra is nyilvánvaló képtelenség. Ha igaz lenne, akkor azt jelentené, hogy a jelenleg BitTorrentet használók átlagosan mindössze 2 százalékát használják ki sávszélességüknek. Aki torrentezik, az tudja: egyáltalán nem nehéz kihasználni a magyarországi internetszolgáltatók nyújtotta sávszélességet. Nincs ez másképp külföldön sem.

Egyszerű szenzációhajhászásról van szó, de még a TechCrunch is lépre ment - ha belegondolunk, Kuo mit mond a sávszélességről, elég nyilvánvaló lesz, hogy nemigen tudja, mit beszél.

? Egyszerű matematika - a cikk folytatása ť
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.