Hirdetés
. Hirdetés

Papírmentes számla - biztonságosan

|

Tanúsított elektronikus számlázó programot kínál a kkv-knek a Számadó és a NetLock.

Hirdetés

A Számadó Kft. és a NetLock Kft. együttműködése nyomán a kis- és középvállalati szegmens számára is elérhetővé vált az elektronikus számla- és dokumentumhitelesítés lehetősége – hangzott el  a két cég közösen tartott sajtótájékoztatóján.

A nagyvállalatoknál egyre inkább terjedő elektronikus számlázást kívánja a kkv-k számára is elérhetőve tenni a Számadó. A megoldás olyan vállalkozások számára lehet előnyös, amelyek ügymenetében sok a számla és bizonylat forgalom.

Az új szoftvercsomaggal  gyorsabbá, olcsóbbá és hatékonyabbá válnak az ügyviteli folyamatokat, a csökkenthetők a nyomtatási és postázási költségek. A mostanában divatos zöld gondolkodás kézenfekvő számlázási megoldása a legújabb rendelkezések és jogszabályok miatt teljesen kiválthatja a hagyományos nyomtatott számlázási módot.

A szoftvert felkészítették egy kisvállalkozásnál felmerülő összes elektronikus számlakibocsátási és –befogadási funkcióra, a NetLock ehhez biztosítja az elektronikus dokumentumhitelesítési és -archiválási lehetőségeket.

Az új tanúsítási rendszer, az ingyenes számlázó program kivételével - ami letölthető a vállalat honlapjáról - minden Számadó ügyviteli és vállalatirányítási termékbe bekerült az elektronikus számla- és dokumentumhitelesítés lehetősége. Az alapvető funkciókat ismerő számlázó program - tanúsítvánnyal együtt - az év végéig nettó 37 300 forintba kerül (ez tartalmazza az 1 éves technikai támogatást a szoftverre és az 1 éves tanúsítvány-előfizetést)

Az alapszoftver éves technikai támogatási díja az egy évet követően nettó 7 800 forint, és a tanúsítványt is újra meg kell váltani évente.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.