Hirdetés
. Hirdetés

PLM Perspektíva 4.0 szakmai nap

|

A graphIT Kft. , a hazai CAD/CAM/PLM piac meghatározó forgalmazója, mint minden évben idén is megrendezi a PLM Perspektíva szakmai napot.

Hirdetés

Az idei PLM Perspektíva rendezvény az Ipar 4.0 koncepciójára épül, ezen belül, azt mutatjuk meg, hogy az általunk forgalmazott és a támogatott rendszerek minként támogatják az Ipar 4.0 koncepcióját. A hagyományos gyártási folyamatokkal szemben az Ipar 4.0 a rugalmasságával, hatékonyság növelésével megteremti a gyorsabb piacra jutást és a magasabb minőséget, amelynek alapfeltétele, hogy megfelelően előkészített adatokat kapjon a gyártás. A PLM Perspektíva célja, hogy bemutassa azokat a technológiákat, amelyek lehetővé teszik, hogy a megfelelő adatok, megfelelő formában és a kellő rugalmassággal álljanak rendelkezésre a gyártás számára, és optimalizálja, valamint támogassa a döntéshozatalt.

A perspektíva rendezvényen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a következő linkre kattintva lehet: PLM Perspektíva 4.0 (2016)

Időpont: 2016. november 9. (szerda)
Helyszín: MiMozink Óbuda - 1032 Budapest, Bécsi út 154. (EuroCenter)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.