Hirdetés
. Hirdetés

Problémák a Windows 10 legújabb frissítésével

|

Bár az első telepítés sikeresnek tűnik, egyes felhasználóknál újra felkínálja a Windows Update a KB4497935 jelű kumulatív frissítést.

Hirdetés

Hirdetés

A Windows 10 nemrégiben megjelent legújabb nagy funkciófrissítéséhez, a May 2019 Update-hez kiadott első kumulatív frissítés (KB4497935) egyes felhasználóknál kétszer-háromszor is települ. Az érintettek internetes fórumokon számoltak be arról, hogy a KB4497935-öt a Windows Update újra felajánlja annak ellenére, hogy az első telepítés sikeresnek tűnt.

Olyanok is vannak, akiknek a másdik telepítés után harmadszor is feltűnik a Windows Update oldalon a kumulatív frissítés, A Windows 10 October 2018 Update változatánál (1809-es verziószám) ugyanez fordult elő májusban a KB4494441-es jelú kumulatív frissítésel, amelyet egyes felhasználóknál kétszer kínált fel a rendszer.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.