Hirdetés
. Hirdetés

Remek mulatságot talált ki Musk a Tesla vezetőinek

|

Hamarosan YouTube és Netflix filmeket streamelhetnek a megjelenítőre. Persze csak ha a jármű áll.

Hirdetés

Hirdetés

Elon Musk régóta hangsúlyozza, hogy a Teslák beépített megjelenítője nem csupán a vezető tájékoztatására jó, de szórakoztató központként is hatalmas lehetőségeket rejt. Ehhez csatlakozik Musk legújabb bejelentése: az autók rövidesen a Netflixről és a YouTube-ról tudnak majd videókat streamelni.

Játékokban már most sem szenvednek  a Tesla vezetői: többféle klasszikus Atari játék, köztük a Tempest, a Pole Position és a Missile Command is játszható a megjelenítőn, és a júniusi E3-on kiderült, hogy a Bethesda a Tesla platformjára ülteti át a Fallout Sheltert.

A játékok jelenleg csak akkor működnek, ha az autó áll, és ugyanez lesz igaz a filmekre is, de Musk szerint ha a hatóságok jóváhagyják az önvezetést, a Tesla a mozgó járművön is engedélyezni fogja a videostreamelést.

A kimaxolt szórakoztatás ugyanakkor aggodalmakat is felvet. A tesztjárműveknél a vezetőnek ma még ott kell ülnie a volán mögött, hogy szükség esetén közbeléphessen, és bármennyit fejlődjön is a technika, nehéz elképzelni, hogy belátható időn belül teljesen fölöslegessé váljon a jelenléte.

De álmodozni persze szabad.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.