Hirdetés
. Hirdetés

Rossz hír az új iPhone-ra váróknak

|

Az Apple állítólag megcsúszott a gyártással, így a megjelenés után késni fognak a szállítások.

Hirdetés

Hirdetés

Az Apple új iPhone-ja gyártása problémákkal küzd, és a cég a jövő heti premier után jó eséllyel csúszni fog a mobilok szállításával, véli a Wall Street Journal.

Az újság bennfentesekre hivatkozva azt írja, hogy gyártási gondok egy hónappal vetették vissza a céget.

Az Apple egyelőre nem kommentálta a hírt. A BTIG elemzője, Walter Piecyk viszont nem aggódik a cégért. Úgy gondolja, hogy az Apple a pletykák ellenére is képes lesz ellátni a piacot. És ha valaki új iPhone-t szeretne, valószínűleg nem fog hátat fordítani a márkának csak azért, mert pár hónapot esetleg még várnia kell.

Az Apple feje, Tim Cook bizakodó.

A rajongók és a befektetők izgatottan várják az évfordulós iPhone 8-at, és azt találgatják, valóban nyújt-e majd annyi újdonságot, ami az okostelefonok terén igen finnyás új generációk elkápráztatásához szükséges.

Az Apple a várakozások szerint különlegesen nagy felbontású OLED megjelenítővel szereli fel csúcsmodelljét, javítja az érintőképernyős technológiát, és jöhet a vezeték nélküli töltés is - valamint az ezer dollárt meghaladó ár.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.