Hirdetés
. Hirdetés

Strapabíró mobil a Nokiától

|

Jön a katonai szabványoknak megfelelő Nokia 800 Tough.

Hirdetés

Hirdetés

A hagyományos telefonos portfólióhoz csatlakozik a Nokia 800 Tough, az első strapatelefon a HMD Globaltól, mely új szintre emeli az ellenállóságot. A készülék por- és vízálló, emellett kibírja azt is, ha a felhasználó véletlenül leejti, ráadásul az extrém hőmérsékletekkel is megbirkózik - ettől lesz ideális a kemény terepen dolgozóknak és a kalandoroknak. 

Minden olyan szükséges funkció megtalálható benne, amit elvárhatunk egy modern telefontól, így a Google Asszisztens mellett olyan alkalmazások, mint a WhatsApp, vagy a Facebook. A 4G kapcsolattal az internet sebessége is kiváló. A HMD Global ezzel a készülékkel azokat a vállalatokat célozza, amelyeknél katonai minősítésű telefonokra van szükség, illetve azokat, akiknek nem idegenek a több napos túrák.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.