Hirdetés
. Hirdetés

Szuper adminisztrátori fiók bekapcsolása a Windows 10-ben

|

Az operációs rejtett szolgáltatása megszabadít a felhasználói fiók vezérlés üzenetektől.

Hirdetés

Létezik a Windows 10-nek egy szuper adminisztrátori fiókja, amely annyiban különbözik a normál adminisztrátori fióktól, hogy programok indításakor, frissítése után nem kapunk felhasználói fiók vezérlés üzeneteket az operációs rendszertől. Az üzemmódnak jó hasznát vehetjük például az operációs rendszer konfigurálásakor és hibajavításakor, mert így nem kell folyton folyvást bajlódnunk a beugró üzenetekkel.

A szuper felhasználói fiók bekapcsolásához kattintsunk a Start gombra, válasszuk a Minden alkalmazás lehetőséget, menjünk a Windows Rendszer mappába, kattintsunk a jobb egérgombbal a Parancssor tételre, és válasszuk a Futtatás rendszergazdaként lehetőséget a Továbbiak részben. A megjelenő ablakban adjuk meg a net user administrator /active:yes utasítást, majd üssük le az Enter billentyűt. A rendszer az "A parancs sikeresen végrehajtva" üzenettel válaszol.

 

A fiók kikapcsolásához a parancssorban a net user administrator /active:no utasítást gépeljük be, majd üssük le az Entert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.