Hirdetés
. Hirdetés

Tegye könnyebbé az ERP bevezetést

|

Egy vállalatirányítási rendszer bevezetése nem mentes a nehézségektől. Giller Tamás frissen megjelent könyve segítséget nyújt a folyamat egyszerűbbé tételében.

Hirdetés

Éppen vállalatirányítási rendszer bevezetését tervezi cégénél, és szeretne többet tudni a lehetséges buktatókról? Úgy érzi, hogy segítségre, iránymutatásra van szüksége, hogy biztosan sikeres projektet tudhasson maga mögött? Érdekli Önt az ERP rendszerek világa?

Ha ezeken a kérdések bármelyikére igen a válasz, akkor Giller Tamás a www.erpblog.hu és Computerworld vállalatirányítási rendszer szakértője ERP, múlt, jelen, jövő című könyve Önnek szól.

A szakember frissen megjelent könyvében összefoglalta mindazokat a tapasztalatait és tanácsait, amelyeket megfontolva nagyobb biztonsággal vághat bele egy komplex és integrált vállalatirányítási rendszer bevezetésébe cégénél.

 

A könyv megírásának célja, hogy segítséget nyújtson ahhoz, hogy milyen módon érdemes belevágni egy ERP bevezetési projektbe és hogyan nem. Bízunk benne, hogy Giller Tamás tanácsai valóban hasznosak lesznek az Ön számára.

A könyv megrendelhető a http://undergroundbolt.hu/erp-mult-jelen-jovo oldalon valamint hamarosan a bookline-on is.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.