Hirdetés
. Hirdetés

Tényleg veri az androidos csúcsmodelleket az olcsó új iPhone SE?

|

Az Apple igazgatója, Tim Cook szerint igen.

Hirdetés

Hirdetés

Az Apple nagy sikert remél a nemrég megjelent iPhone SE-től, és a reklámkampányba a cég igazgatója, Tim Cook is beszállt, aki egy beszélgetés során olyan stílusban dícsérte az új mobilt, amitől alighanem sok Android felhasználó felkapja a fejét.

Cook az iPhone SE hardveréről szólva azt mondta, hogy a legolcsóbb iPhone is gyorsabb, mint a legdrágább androidos okostelefon. Vagyis ha a lehető legjobb teljesítményre vágyunk, akkor ne Samsung Galaxy S20-at vagy a legújabb generációs Google Pixelt vegyük, hanem az új iPhone SE-t.

Az Apple-vezér szerint rengetegen fognak Androidról iOS-re váltani, az új iPhone ugyanis elképesztően jó ajánlat, mert a legjobb Apple-minőséget hozza megfizethető áron. Majd hozzátette, hogy megítélése szerint az iPhone SE gyorsabb, mint a leggyorsabb Android mobil, vagyis hihetetlenül jó vétel.

Bár Cookból alighanem az elfogultság beszélt, az biztos, hogy az iPhone SE a legújabb generációs iPhone-ok A13 Bionic lapkájára épül, és rengeteg fejlett szolgáltatást nyújt az Apple mobiljaihoz képest visszafogott áron.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.