Hirdetés
. Hirdetés

Tesztüzemben a szimmetrikus DSL

|

Növelte üzleti hangszolgáltatásból származó bevételét, és szimmetrikus DSL-t kínál üzleti ügyfeleinek a GTS Datanet.

Hirdetés

A GTS Datanet 2007-ben a piaci átlagot meghaladó mértékben, 57 százalékkal növelte szélessávú ügyfeleinek számát, amely az év végére megközelítette az 50 ezret - derült ki az alternatív távközlési szolgáltató éves eredményeit bemutató sajtótájékoztatón. A cég hasonló ütemű növekedésre számít idén is - ismertette Szathmári Géza ügyvezető igazgató. Mindezen felül - a piaci trendekkel szemben - 20 százalékkal nőtt a Dataphone ISDN üzleti hangszolgáltatás piaca.

Árbevétel tekintetében is sikeres évet tudhat maga mögött a vállalat, 9 százalékos növekedéssel 14,6 milliárd forintos árbevétellel zárták 2007-et. Ami az új szolgáltatásokat illeti, az ügyvezető igazgató ismertette, hogy a céges ügyfeleiknek kínált szimmetrikus DSL szolgáltatás az egyéni ügyfelek számára is elérhetővé válik - egyelőre tesztüzemben március elejétől. A termék sorsáról a teszt függvényében döntenek.

Piaci rést fed majd le az az új szolgáltatás, ami szélessávú Internet nélkül, csupán telefonálási lehetőséget kínál az érdeklődőknek. A céges ügyfelek számára újdonság, hogy a budaörsi szervertermet bővítette a GTS-Datanet, összesen 306 négyzetméteres lesz. Összesen 3-400 millió eurós befektetéssel folyamatosan épül a GTS-Datanet Pozsonyt, Bécst, Budapestet, Bukarestet összekötő optikai hálózata, az infrastruktúrát a Huaweitől vásárolják.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.