Hirdetés
. Hirdetés

Új adattárolási eszközöket mutatott be a Dell

|

A PowerProtect DP sorozat gyorsabb adatmentést és visszaállítást biztosít, és a hardverrel segített tömörítés pedig a tárkapacitást is jelentősen megnövelte.

Hirdetés

Új elemekkel frissítette adattárolási és adatvédelmi kínálatát a Dell, és jelentősen kibővítette a PowerProtect és VMware Tanzu portfólió közötti integrációt. A PowerProtect DP sorozat most bemutatott eszközei közel 40 százalékkal nagyobb mentési sebességet és 45 százalékkal gyorsabb adatvisszaállítást biztosítanak, az IOPS-et, vagyis a másodpercenként elvégezhető input/output műveletek számát másfélszeresére emelik, és a hardverrel segített tömörítésnek köszönhetően 30 százalékkal nagyobb a tárkapacitásuk.

Hirdetés

A Dell elmondta, hogy kiber-adatvédelmi termékét a Sheltered Harbor is tanúsítja, amely a pénzügyi szektor stabilitását és a kibertámadásokkal szembeni ellenállóképességét javítani kívánó non-profit kezdeményezés. A gyártó szerint a PowerProtect Data Managerét úgy frissítették, hogy a VMware Tanzu portfóliájának támogatása révén fejlettebb felhővédelmet nyújtson, és támogassa a Microsoft Azure- és AWS-terheléseket.

A VMware kapocsként szolgál a Dell hálózati fejlesztéseiben, a Tanzu pedig a VMware modern alkalmazások létrehozására és kezelésére szolgáló portfoliója. A Data Manager PostgreSQL, Apache Cassandra, Amazon Elastic Kubernetes Service és Azure Kubernetes Service támogatással bővül, és a Dell szerint az összes Data Manager-frissítés azt szolgálja, hogy egyszerűbbé váljanak a VM- és adatvédelmi fejlesztések.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.