Hirdetés
. Hirdetés

Új Adobe és Verzion Wireless szövetség

|

A stratégiai partnerség célja Flash-re épülő rendszerek kifejlesztése, egyúttal az ügyfelek számára új, interaktív mobiltartalmak szolgáltatása.

Hirdetés

A megállapodás alapján a Verzion Wireless lesz az első mobilszolgáltató Észak-Amerikában, amely Flash-alapú mobil eszközök segítségével teljesen személyre szabható tartalmat tud a felhasználóinak biztosítani. A fejlesztések nemcsak a Flash, hanem a Adobe Creative Suite 2 felhasználóit is érinti, hiszen a jövőben ezek az alkalmazások a mobiltartalmak közvetlen fejlesztéséhez is közvetlenül felhasználhatóvá válnak.

A mobiltartalom fejlesztéséhez szükséges technológiákról és az Adobe termékekkel kapcsolatos fejlesztői információkról további információkat találhatunk a Verzion Wireless oldalán.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.