Hirdetés
. Hirdetés

Új dizájntelefonok a Nokiától

|

A Nokia a Prism nevű kollekcióval azokat a fogyasztókat kívánja megfogni, akiknek nem mindegy, hogyan is néz ki a telefonjuk.

Hirdetés

Idén a harmadik negyedévben dobja piacra a Nokia a 7900 Prism és 7500 Prism nevű telefonokat. A készülékek formaterve érdekes, a díszítések a csiszolt gyémánt felületéhez hasonlítanak. A 7900-as nem támogatott, adók nélküli ára 400 euró lesz (100 ezer forint), a 7500-asé pedig 210 euró (53 ezer forint).

A Nokia közleménye szerint a fekete, vékony előlappal rendelkező Nokia 7900 Prism hátlapja alumíniumból készült. OLED kijelzőjén állandóan változó képernyővédő fut, ami lassan változik napszaktól függően, illetve annak függvényében, hogy milyen állapotban van az akkumulátor, mennyire erős a hálózati jel - vagyis minden képernyő egyedi.

nokia_prism.jpg

A Nokia 7900-as Prism érdekessége, hogy 49 féle megvilágítási szín közül választhatunk. Ez a szín a képernyő és a billentyűzet alól is kilátszik, illetve ezt a színt használja a telefon, hogy a tetején jelezze a nem fogadott hívásokat vagy az el nem olvasott üzeneteket.

A készülék 3G-s telefon, kamerája 2 megapixeles, belső memóriája 1 gigabájtos.

A Nokia 7500-as a 7900-as testvére. A 7500-asnak is 2 megapixeles kamerája van, jó minőségű filmeket képes menteni. A készülék 2 gigabájtos microSD kártyával bővíthető, 9 órás zenelejátszásra képes, a külső kártyán pedig 1500 dal is elfér.

A telefonok bemutatására a Nokia egy külön weboldalt készített.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.