Hirdetés
. Hirdetés

Új Facebook-lehetőség a hírfolyam kigyomlálására

|

Meghatározott időre leállíthatjuk bármelyik ismerősünk követését.

Hirdetés

Hirdetés

A Facebook olyan új lehetőséggel gyarapítja eszköztárunkat, amellyel ideiglenesen "jegelhetjük" ismerőseink posztjait, és megakadályozhatjuk, hogy azok megjelenjenek hírfolyamunkban. Vagyis a követés tartós leállítása helyett - ami azzal jár, hogy semmit sem látunk mindabból, amit a másik fél megoszt - azt a lehetőséget is választhatjuk, hogy 24 órára, egy teljes hétre vagy harminc napra altatjuk a kapcsolatot. Az új funkciót csoportokra és oldalakra is alkalmazhatjuk.

A lehetőséghez úgy tudunk hozzáférni, hogy kattintunk a három ponton a személy/oldal/csoport neve mellett, akiből vagy amiből ideiglenesen elegünk van.

Egyelőre azonban nem mindenkinél jelenik meg az új opció, ami arra utal, hogy vagy véletlenszerű tesztelésről, vagy lassú kibocsátásról van szó.

Akár egyik, akár másik eset álljon is fent, mindenképp örömteli, hogy a Facebook bővíteni próbálja a hírfolyam megzabolázására használható arzenálunkat, és szeretné megkönnyíteni, hogy a nem kívánatos személyeket átmenetileg, vagy tartósan kiszűrjük életünkből.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.