Hirdetés
. Hirdetés

Új Vágólap a Windows 10-ben

|

Az új funkciók a Windows 10 Redstone 5 frissítésben mutatkoznak be.

Hirdetés

Hirdetés

Egy korábbi fejlesztői konferencián a Microsoft már bemutatott egy Cloud Clipboard nevű szolgáltatást, amit a következő Windows 10 frissítésbe szánt a kimásolt tartalmak mozgatásának megkönnyítésére.

Ezt a funkciót eleve úgy tervezték, hogy a felhőtechnológia igénybe vételével egyik gépről a másikra is át lehessen vinni vele anyagokat, feltéve, hogy ugyanazt a Microsoft fiókot használják.

Az áprilisi Windows 10 frissítés a Cloud Clipboard nélkül jelent meg, mivel a Microsoft nem készült el a fejlesztéssel, viszont a Redstone 5-tel végre birtokba vehetjük az új szolgáltatást.

A Windows 10 build 17666-ben bemutatkozó, kibővített Vágólapról fontos hangsúlyozni, hogy ez csupán egy korai változat, a későbbi kiadásokban tudása tovább izmosodik.

Az új Vágólap a külső Vágólap-kezelő programok számos szolgáltatását integrálja, így például visszaemlékszik a Vágólapra helyezett legutóbbi 25 elemre, bizonyos elemeket későbbi használatra is elmenthetünk vele, és a szövegek mellett hivatkozásokat és képeket is a Vágólapra gyűjthetünk.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.