Hirdetés
. Hirdetés

Újabb Windows 8 béta szivárgott ki

|

Újabb Windows 8 béta került ki az internetre. A Microsoft következő operációs rendszerének egy hónapon belül immár a második bizalmas, fejlesztőknek szánt verziója szivárgott ki; a cég egyelőre sem a szoftver hivatalos nevét, sem a bemutató időpontját nem hozta nyilvánosságra.

Hirdetés

A Beta Archive felhasználói azt állítják, hogy a legújabb generációs Windows operációs rendszer újabb, fejlesztőknek szánt verziója került fel az oldal FTP szervereire. A Windows 8 6.2.7955.0 milestone 2-höz egyelőre csak a regisztrált felhasználók férhetnek hozzá.

A Microsoft Milestone kiadások a cég fejlesztés alatt álló termékeinek olyan pre-beta verziói, amelyeket elsősorban belső használatra és tesztelésre szánnak. A WinRumors híroldal értesülései szerint a Windows 8 első nyilvános bétáját az előzetes tervek szerint a következő hónapok során adja ki a gyártó.

Az eddig napvilágra került információk szerint a Windows egy, a legújabb Office termékekből ismert Ribbon-alapú felhasználói interfészt használ majd; a Beta Archive-ra felkerült változat egy webcam-szoftvert, egy új feladatkezelőt, egy PDF-olvasót és egy újfajta böngészőt is tartalmaz.

A Microsoft egy ARM processzorokon futó, mobileszközökre optimalizált változatot is készít az operációs rendszerből, hogy az egyre népszerűbb táblagépek felhasználóinak igényeit is kielégíthesse. A cég egyelőre nem kommentálta a munkaanyag kiszivárgásával kapcsolatos híreket.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.