Hirdetés
. Hirdetés

Újgenerációs mobil nyomtató a Citizentől

|

A Citizen Systems bemutatta legújabb hordozható nyomtatóit, amelyeket kimondottan hatékonyságnövelésre terveztek főként a kiskereskedelmi egységek, éttermek, szállítmányozó és raktárcégek igényeit szem előtt tartva. Az öntapadós címkék nyomtatására is alkalmas mobil berendezések könnyen használhatóak, többek között egyetlen mozdulattal újratölthető médiaadagolóval, vezeték nélküli hálózati csatlakozóval, valamint mágneses- és chipkártya-olvasóval rendelkeznek.

Hirdetés

A hazánkban elsősorban vonalkódnyomtatóiról ismert japán Citizen Systems bejelentette hordozható nyomtatóinak legújabb generációját, amelyek ellenálló és kompakt kialakításánál arra törekedtek, hogy használatuk valóban egyszerű és teljesen mobil legyen. Nyomtassanak velük éttermi blokkokat, nyugtákat, színházjegyeket vagy akár öntapadós árcímkéket, a most bemutatott nagyteljesítményű készülékek időt takarítanak meg és csökkentik a hibakockázatot.


A kettő- valamint a három inch nyomtatási szélességű Citizen CMP20, illetve Citizen CMP30 mobil nyomtatók újdonságai között nem csak a könnyű és hatékony alkalmazást elősegítő fejlesztések szerepelnek, de például a gyors és egyszerű média utántöltés biztosító ?Drop-In" technológia, vagy éppen a média fogyására figyelmeztető kijelző is segíti a készülékek széleskörű alkalmazhatóságát. A média elakadását kiküszöbölő felépítésén kívül a berendezések további előnye, hogy számos opcióval rendelhetők, mint például a mágneses és chipkártya (IC-card) leolvasó, autós töltő, az extra akkumulátor, vagy éppen a WiFi vagy BlueTooth kapcsolat. Mindezeken túl a berendezéseket rendívül masszív műanyag borítás veszi körül, így szélsőséges (magas hőmérsékletű vagy éppen nedves) körülmények között is kiválóan megállják helyüket.

"A mobil nyomtatók pénzt takarítanak meg. Ha kiszámoljuk, egy eladó mennyi időt tölt azzal, hogy egyik helyről a másikra megy például egy címke miatt, az a magyar átlagbérék mellett is figyelemreméltó nagyságrendű, elpazarolt összeget jelent." - mutatott rá Mészöly Imre, a Citizen Systems régiós vezetője, majd hozzátette: ?Ha érdemes ezzel foglalkozni Magyarországon (márpedig igen), képzeljük el, mi a helyzet Németországban, ahol a munkabérek még magasabbak. Logikusnak tűnik, hogy a hazai igények is még inkább az ilyen megoldások irányba mozduljanak el."


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.