Hirdetés
. Hirdetés

Újra elérhető a Google Page Creator

|

A múlt hét végén beindított Google Page Creator weblapszerkesztő szolgáltatás béta tesztelése olyan népszerű volt, hogy órákkal a debütálás után elérték a maximálisan engedélyezett felhasználói limitet. Szerencsére azóta újra lehet regisztrálni.

Hirdetés

A Page Creatort azok számára fejlesztették ki, akik minimális, vagy semmilyen HTML programozási tudással rendelkeznek, mégis szeretnének egyszerű weblapokat készíteni. A végletekig leegyszerűsített szolgáltatás olyannyira népszerű volt, hogy órák alatt elfogyott a bétatesztre jelentkezők számára fenntartott regisztrációs kulcsok száma.

A hét végén a Google vezetői úgy döntöttek, a váratlanul nagy érdeklődés miatt még nagyobb kör számára teszik elérhetővé a rendszert. A pages.google.com címet bárki regisztrálhat, aki Gmail előfizetéssel rendelkezik. A felhasználó által elkészített weblapok egyébként egy száz megabájtos Google-tárhelyen el is helyezhetőek.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.