Hirdetés
. Hirdetés

Villámgyors fényképátvitel mobilról PC-re

|

A Microsoft rövidesen megjelenő új alkalmazása az iOS és Android eszközök, illetve a Windows 10 rendszerek összehangolását segíti

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft olyan fotóalkalmazást fejleszt iOS és Android eszközökhoz, amellyel gyorsan és egyszerűen átvihetők PC-re a fényképek. A Wi-Fi kapcsolatot használó appot hamarosan kipróbálhatják a Windows 10-tesztelők.

Az OneDrive appon keresztül a Microsoft már nyújt hasonló szolgáltatást: ez a háttérben tölti fel a mobilon lévő fényképeket, és importálja őket a Windows 10 Fényképek alkalmazásába. Az új app azoknak készült, akik nem akarják az OneDrive-ot használni.

A Windows 10 Fényképek alkalmazást szintén továbbfejleszti a Microsoft.  A cég állítólag prémiumtartalmakon (speciális effektek, témát, zenei aláfestés lehetősége) dolgozik: az újdonságok jelenleg tesztelés alatt állnak, és az elkövetkező hónapokban jutnak el a Windows Insider program résztvevőihez.

A Microsoft az elmúlt időszakban sokat tett a mobilok és PC-k összehangolásáért. A Windows Phone ejtése óra a cég új mobilstratégiája az iOS és az Android fejlesztésére összpontosul, és előbb-utóbb várhatóan minden Windows 10 alkalmazásban megjelenik a mobilos szinkronizálás lehetősége.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.