Hirdetés
. Hirdetés

A világ egyik legnagyobb kriptopénz tőzsdéje 100 millió dollárral fogad a metaverzumra

|

A saját digitális gazdasággal működő kiterjesztett virtuális valóság koncepciója egyre nagyobb teret nyer.

Hirdetés

A KuCoin Labs áll a világ hatodik legnagyobb kereskedési volumenű kriptopénz tőzsdéje mögött, amely több mint 500 kriptoeszközt listáz. A cég most bejelentette, hogy 100 millió dolláros metaverzum alapot indít korai fázisú projektek számára.

A pénz olyan entitások számára is elérhető, amelyek blokklánc-alapú játékokat, nem helyettesíthető tokeneket (NFT) és decentralizált alkalmazásokat fejlesztenek. Emellett a KuCoin üzleti inkubációs szolgáltatásokat, márkaépítést, ösztönzőket és üzleti partnerségeket is biztosít az alap által kiválasztott fejlesztőknek.

Hirdetés

Johnny Lyu, a Kucoin vezérigazgatója a következőket mondta a Cointelegraph szerint: "A KuCoin Metaverse Fund azért indul, hogy felgyorsítsa az internetes ipar fejlődését. Reméljük, hogy a blokklánc-technológia metaverzum projektekben való alkalmazásának további erősítésével érettebbé tesszük a kialakulóban lévő blokklánc-ipart".

Lou Yu, a KuCoin Labs vezetője hozzátette, hogy a metaverzum koncepciója elméleti szinten maradt, amióta a múlt században javasolták. Csak a blokklánc megszületése után vált a metaverzum az emberiség következő migrációs célpontjává.

A metaverzum, vagyis a saját digitális gazdasággal működő kiterjesztett virtuális valóság koncepciója egyre nagyobb teret nyer, amióta a Facebook a múlt hónapban átnevezte magát Meta névre, hogy e koncepció fejlesztésére összpontosítson. Nem sokkal később a Microsoft is belevágott a metaverzumba a Team frissítéseivel és az Xbox frissítéseivel. Ezután az Animoca Brands bemutatta a K-pop NFT Metaverzum terveit. Ahogy egyre több globális márka lép be, a Metaverzum teljes megszólítható piaca az előrejelzések szerint 2030 végére több mint 1,5 billió dollárra nő. Eközben arról folynak a viták, hogy a Metaverzumot központosítani kell-e vagy sem.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.