Hirdetés
. Hirdetés

A Brexit hatása a roaming díjakra

|

2020. január 31-én az Egyesült Királyság kilép az Európai Unióból. Hogyan változik a korábbi EU-s "roam like home" tarifa-díjszabás?

Hirdetés

Hirdetés

Az Európai Unión belül 2017. június 1. óta a legtöbb tarifa esetében a hazaival megfelelő feltételekkel használhatják mobilcsomagjaikat az előfizetők.

A Telenor ügyfélszolgálatán a BREXIT-hír hatására megnövekedett az érdeklődés azzal kapcsolatban, hogy a szigetország kilépése milyen hatással van a roaming és a nemzetközi hívás díjszabásokra.

A Telenor tájékoztatja ügyfeleit, hogy 2020. december 31-ig, azaz az Egyesült Királyság Európai Unióból való kilépésnek - jelenleg ismerhető - átmeneti időszakában nem történik változás a roaming és nemzetközi hívás díjszabásában, azaz a korábbiakkal azonos feltételekkel lehet telefonálni és mobilnetezni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.