Hirdetés
. Hirdetés

Az Emirátusokból induló Venom 1 milliárd dolláros alapot indít a Web3 és a blokklánc számára

|

A Venom Foundation és az Iceberg Capital, az Abu Dhabi Global Market (ADGM) befektetési menedzsmentje egyesítette erőit, hogy létrehozzanak egy alapot, amelyben 1 milliárd dollárt fektetnének be Web3 és blokklánc cégekbe.

Hirdetés

A Venom Ventures Fund (VVF) célzott befektetéseit a fizetések, a vagyonkezelés, a decentralizált pénzügyek (DeFi) és a játékfinanszírozás (GameFi) területén működő protokollok és Web3 decentralizált alkalmazások (DApps) képezik majd - jelentették be. "A VVF új alapot indított, amely #web3 vállalkozásokba fektet, a hasznosságra, használhatóságra és jövedelmezőségre összpontosítva. Befektetési folyamatunk szisztematikus és kutatásvezérelt, a kvantitatív és kvalitatív elemzések egyensúlyba hozatalával a Web3 jövőjének megteremtése érdekében" - írta a Venom Ventures.

Az Iceberg Capital azt tervezi, hogy kiépített kapcsolatait felhasználva inkubációs szolgáltatásokat nyújt, bemutatkozik az üzleti életben érintett feleknek, promóciót, tőzsdére való bevezetést, valamint jogi, technológiai és szabályozási útmutatást nyújt - áll a két cég sajtóközleményében.

Hirdetés

Az alapot az Iceberg Capital fogja kezelni, és a pre-seed-től a Series A befektetési szakaszig fog vállalkozásokba és projektekbe befektetni. Az együttműködés végcélja, hogy felgyorsítsa a blokklánc, DeFi és Web3 szolgáltatásokat és termékeket létrehozó vállalatok tempóját.

Peter Knez, a Venom Ventures elnöke azt állította, hogy az alap továbbá nem korlátozódik az Abu-Dzabiban működő vállalkozásokra, hanem világszerte tevékenykedő szervezeteket és kezdeményezéseket is támogatni fog.

Az alap küldetése a honlapja szerint az, hogy "a régi pénz találkozzon az újjal". A VVF-csoportnak széleskörű szakérteleme van az adománygyűjtés és az üzletfejlesztés területén, hiszen mind a Web3, mind a hagyományos alapok bővítését támogatta, és mind a startupok, mind a scaleupok számára növekedési tőkeforrásként szolgál - írja a Finbold.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.