Hirdetés
. Hirdetés

Az Intellel szövetkezik a magyar Intellisense

|

Az elkövetkező években több millió diákhoz juthat el a WebCam Laboratory.

Hirdetés

Intel Learning Series LabCam by WebCam Laboratory néven egy magyar starup cég terméke előretelepítettem megtalálható lesz minden Classmate PC-n. A gépeket az Intel kifejezetten oktatási célokra kínálja a világ számos pontján, így a magyar Intellisense Zrt. megoldása több millió diákhoz juthat el.

 

 

A WebCam Laboratory speciális verziója lehetővé teszi, hogy a számítógép webkameráját ne csak kommunikációra, hanem érdemi természettudományos megfigyelésekre használják a diákok, s így a Classmate PC egy igazi természettudományos laboratóriummá alakítható.

A témáról bővebben és a bejelentésről a Computerworld oldalán olvashat, ahol videókon keresztül is megnézheti, hogy mi mindenre használható a WebCam Laboratory.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.