Hirdetés
. Hirdetés

Az MLSZ nem nyilatkozik a fortunaweb.hu állításairól

|

Szerkesztőségünk lezártnak tekinti ezt a dossziét

Hirdetés

Június 13-án szemléztük a fortunaweb.hu egyik írását, amelyben felvetette a fogadási csalás gyanúját a június 9-én lejátszott Andorra-Magyarország vb-selejtező mérkőzéssel kapcsolatban. Kérésünkre a Szerencsejáték Zrt. Sajtóirodája elküldte a cég nyilatkozatát a szóban forgó írásról és a benne foglalt állításokról, cáfolva, hogy fogadási csalás történt volna - a nyilatkozatot szó szerint közzétettük. A Szerencsejáték Zrt. szerint a "Tippmix és a Tippmixpro fogadások adatai alapján megállapítható, hogy a magyar csapat vereségének sportszakmai okai voltak, a mérkőzés eredményének tisztességtelen befolyásolása teljes mértékben kizárható".

Felkértük a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) illetékeseit is, hogy küldjék meg a szövetség álláspontját a szerencsejáték szakmára fókuszáló portál állításaival, továbbá a Szerencsejáték Zrt. nyilatkozatával kapcsolatban. Hivatalos válasz a felkérésünkre a mai napig nem érkezett.

Lapunk ezennel az ügyet lezártnak tekinti.
(E sorok írója focirajongó, aki néhány éven át független tanácsadóként az MLSZ munkáját segítette.)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.