Hirdetés
. Hirdetés

Az üzleti alkalmazások Gates szerint

|

Bill Gates a müncheni Convergence 2006 konferencián jelentette be a Microsoft Dynamics AX 4.0 európai elérhetőségét és CRM rendszerének új funkcióit.

Hirdetés

A Microsoft idén első alkalommal Európában is megrendezte Convergence elnevezésű konferenciáját, amelynek München adott otthont. A kétnapos rendezvény nyitóelőadásában Bill Gates kifejtette, hogy a vállalatok számára az egyéni felhasználói szoftvereik és az üzleti háttérrendszerek összekapcsolása jelenti. Ez ugyanakkor a lehető legnagyobb hatékonyság elérésének elengedhetetlen előfeltétele.

Gates ezt követően ismertette, hogy a Microsoft Dynamics üzletviteli megoldásai miként egyesítik a Microsoft szoftverek és az online szolgáltatások előnyeit, növelve az üzleti alkalmazások használhatóságát és a vállalatok produktivitását. A koncepció gyakorlati megvalósításaként a szoftvercég bemutatta egyik új Live szolgáltatását, melynek segítségével a Microsoft Dynamics felhasználói a tárhelyen alapuló SharePoint technológián keresztül együttműködhetnek más vállalatokkal, és megoszthatják velük üzleti folyamataikat.

Gates előadása alatt jelentette be azt is, hogy a Microsoft nagyvállalati ERP rendszerének legújabb verziója az Egyesült Államokat követően Európában, a Közel-Keleten és Afrikában is elérhetővé válik. A Microsoft Dynamics AX 4.0 lokalizált változatai ezzel a térség több mint 36 országában - például Ausztriában, Belgiumban, Dániában, Franciaországban, Németországban, Dél-Afrikában és az Egyesült Királyságban - kerülnek bevezetésre. A webszolgáltatások architektúrájára épülő vállalatiránytási csomaggal a szervezetek automatizálhatják és áramvonalasabbá tehetik pénzügyi folyamataikat, ügyfélkapcsolat-kezelésüket, üzleti szolgáltatásaikat, valamint az emberi erőforrások és az ellátási lánc felügyeletét. A Microsoft Dynamics AX 4.0 lehetővé teszi több rendszer üzleti logikájának és adatainak együttes használatát, az alkalmazottak és feladataik szemszögéből nézve.

Magyarországon a jövő év elejére várható a Microsoft Dynamics AX 4.0 honosított változata - tudtuk meg a szoftvercég hazai leányvállalatától. Az ERP rendszer legfrissebb verziója eredeti, angol nyelven már most is elérhető. A Microsoft mindezzel egy időben azt is bejelentette, hogy 2007 elején kibocsátja a Dynamics CRM új verzióját. Az ügyfélkapcsolat-kezelő rendszer a Microsoft Office 2007 és a Windows Vista lehetőségeit kiaknázva fejlettebb adatmegjelenítő, kommunikációs, csoportmunka-támogató képességekkel és biztonsági funkciókkal érkezik majd.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.